Skadeservice: Få hurtig og professionel hjælp

Har din bygning været udsat for hærværk eller indbrud, eller er du kommet hjem til en vandskade i kælderen? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Storkøbenhavns Totalservice løser vi mange forskellige opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder, og en af dem er skadeservice, som vi både udfører for private boligejere, virksomheder og boligforeninger.

Hvad dækker vores skadeservice over?

Vi løser mange forskellige former for både indendørs og udendørs skadeopgaver. Vi har udstyret, erfaringen og kompetencerne til at tilbyde skadeservice i forbindelse med:

  • Vandskader
  • Olieudslip
  • Hærværk
  • Indbrudsskader
  • Afdækning

Hos os har du også mulighed for at leje en affugter til en fordelagtig pris, hvis der er behov for det. Vi har det rette værktøj og udstyr til at kunne løse opgaven, så du skal ikke selv gøre andet end at kontakte os, hvis skaden er opstået. Så rykker vi ud så hurtigt som muligt.

Vi har 24 timers skadeservice

Det er aldrig til at vide på forhånd, hvornår skaderne opstår, men til gengæld kan man være helt sikker på, at det er nødvendigt med en hurtig indsats. Det gælder, uanset om et vandrør er sprunget midt om natten, eller om man kommer hjem til en indbrudsskade i en weekend.


Derfor tilbyder vi hos Storkøbenhavns Totalservice skadeservice hele døgnet rundt. Det betyder, at vi står klar til at rykke ud for at hjælpe dig, uanset hvad tid på døgnet du har brug for vores hjælp.


Når du indgår en aftale med os, så kan du altid forvente, at vi kommer ud til adressen til den aftalte tid. Hos os er en aftale en aftale, og vi overholder altid de aftaler, vi har indgået. På den måde sikrer vi, at du får en god service og en hurtig skadesudbedring, så du forhåbentlig har lyst til at bruge os igen i forbindelse med andre opgaver. Vi tilbyder nemlig også både ejendomsservice, håndværkerservice, snerydning og byggepladsservice.

Kontakt os allerede nu for hurtig hjælp

Har du brug for vores skadeservice, kan vi kontaktes hele døgnet rundt på telefon +45 2010 3635. Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på e-mail kontakt@sktotalservice.dk.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

Vi vender tilbage indenfor 24 timer​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på +45 2010 3635 eller skriv en mail til kontakt@sktotalservice.dk

kontakt

​Budstikken 104, 2630 Taastrup

Telefon: +45 2010 3635

Email: kontakt@sktotalservice.dk

​CVR-nummer: 37700290

facebook     instagram