Håndværkerservice for private, erhverv og boligforeninger

​Står du og mangler en dygtig håndværker til dit projekt, så står vi hos Storkøbenhavns Totalservice klar til at hjælpe dig. Vi er et alsidigt firma, der blandt andet tilbyder kompetent håndværkerservice til vores kunder. Det kan både være privatpersoner, der har brug for en altmuligmand derhjemme, eller det kan være virksomheder og boligselskaber, der har brug for en dygtig håndværker.

Vi kan hjælpe dig med enhver håndværkeropgave

Vi løser alle relevante opgaver inden for håndværkerfaget både indendørs såvel som udendørs, og vi har selv det nødvendige værktøj og maskinel til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring inden for håndværkerfaget, og det betyder, at vi kan være lige netop den altmuligmand, som du står og mangler.

Det kan være, at du har fundet ud af, at du har taget munden for fuld ved at kaste dig ud i et gør det selv-projekt, der var mere omfattende, end du havde regnet med, eller det kan være, at der er opstået opgaver i boligforeningen, der skal løses af en håndværker. Uanset hvad står vi klar til at hjælpe dig, og vi sørger altid for et professionelt og langtidsholdbart resultat.

Vi kan blandt andet stille vores kompetencer til rådighed i forbindelse med ejendomsservice og skadeservice, hvor vi for eksempel kan genoprette skader i forbindelse med hærværk og indbrud.

Hos os er en aftale altid en aftale

Vi lægger stor vægt på at overholde vores aftaler. Når du vælger at benytte dig af vores håndværkerservice, så kan du altid regne med, at en aftale er en aftale. For os er det altafgørende, at du er tilfreds med vores arbejde og den service, vi leverer, og derfor gør vi også meget ud af at sikre din tilfredshed, så du har lyst til at gøre brug af vores kompetencer en anden gang.

Kontakt os og hør mere om vores håndværkerservice

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores håndværkerservice indebærer, har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud? Så skal du bare ringe til os på telefon +45 2010 3635 eller skrive til vores e-mail kontakt@sktotalservice.dk.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

Vi vender tilbage indenfor 24 timer​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på +45 2010 3635 eller skriv en mail til kontakt@sktotalservice.dk

kontakt

​Budstikken 104, 2630 Taastrup

Telefon: +45 2010 3635

Email: kontakt@sktotalservice.dk

​CVR-nummer: 37700290

facebook     instagram