Byggepladsservice udføres med stor erfaring

Har du brug for professionel byggepladsservice på din byggeplads, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Storkøbenhavns Totalservice tilbyder vi blandt andet byggepladsservice til vores kunder, der har brug for en altmuligmand på byggepladsen.

Vi har det rette værktøj og maskinel samt stor erfaring og medarbejdere med brede kompetencer, hvilket betyder, at vi kan løse lige netop den opgave, du har brug for vores hjælp til. På byggepladsen kan vi både løse opgaver indendørs såvel som udendørs.

Vores byggepladsservice favner bredt

Byggepladsservice er et begreb, der kan dække over rigtig mange forskellige opgaver på byggepladsen. Det kan være alt lige fra oprydning og rengøring på byggepladsen til skadeservice.

Hos Storkøbenhavns Totalservice dækker vores byggepladsservice blandt andet over:

Vi står klar til at hjælpe dig med de hængepartier, som du ikke selv har tid til. På den måde kan du undgå, at der kommer unødvendige pauser i forbindelse med byggeriet, samtidig med at du kan få løst opgaven professionelt.

Vi lægger stor vægt på altid at overholde vores aftaler, så du kan altid regne med os, når vi har indgået en aftale om en opgave.​

Kontakt os og hør mere om vores ydelser og services

Har du nogle spørgsmål omkring vores byggepladsservice, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi lige netop kan hjælpe dig ude på din byggeplads, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og har du en specifik opgave, som du har brug for at få løst af vores dygtige medarbejdere, udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 2010 3635 til en uforpligtende snak, men alternativt har du også altid mulighed for at skrive til vores e-mail kontakt@sktotalservice.dk eller udfylde vores kontaktformular i bunden af denne side, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid – vi vender altid tilbage på henvendelser inden for 24 timer.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

Vi vender tilbage indenfor 24 timer​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kan du ikke lide kontaktformularer? Giv os et kald på +45 2010 3635 eller skriv en mail til kontakt@sktotalservice.dk

kontakt

​Budstikken 104, 2630 Taastrup

Telefon: +45 2010 3635

Email: kontakt@sktotalservice.dk

​CVR-nummer: 37700290

facebook     instagram